Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36 1 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36 1 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

BSM termékek

BSM (Bear Scale Modelling) - Lengyel kisszériás gyártó, teljesen élethű aljnövényzetek, bokrok és modellfák kínálatával.


Használja a "Szűrés" gombot, a keresési találatok szűkítésére

Tovább

Milyen BSM modellek érhetők el itt az oldalon?

Számos élethű modellfa, modellbokor és aljnövényzetnek használható terepépítési anyag. A termékek kizárólag kézzel készülnek

 

Mire érdemes figyelni a termékek kiválasztásakor?

A modellezni kívánt évszakra jellemző színekre, tájegységre jellemző növényekre és persze a kívánt méretre. Itt elsősorban a modellfüvek, modellbokrok és modellfák magasságára kell gondolni.
Nálunk a vasútmodellek és makettek terepépítéséhez szükséges szinte összes kiegészítő elérhető.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető terepépítési kiegészítő? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább