Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Evergreen termékek

Az Evergreen Scale Models 1977. december 21-én alakult, és a világ egyik legnagyobb polisztirol műanyagtermék-gyártója.

Az Evergreen profilok, szalagok, csövek és lapok metrikus és hüvelykes méretben víztiszta átlátszó vagy fehér színben készülnek.


Az Evergreen termékeket általában a műanyag modellépítők, a modellvonatok rajongói, az építészek, a művészek, a speciális effektusok stúdiói, valamint az iskolai projekteken és versenyeken résztvevők használják.

Az Evergreen egyedi vágású és szabványos termékeket kínál az olyan iparágak gyártói számára, mint a világítás, az elektromos termékek, a sportfelszerelések és az autóipari alkatrészek. Ezek az iparágak kihasználják az Evergreen egyedi vágási és szigorú minőségi képességeit.

 

Használja a "Szűrés" gombot, a keresési találatok szűkítésére.

Tovább

Milyen Evergreen termékek érhetők el itt az oldalon?

Precíziós modell és makettépítéshez szükséges műanyag (sztirol) idomok, profilok, lemezek. Minden makettépítési kiegészítő egy helyen.

Mindenképp jó hír, hogy itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető termék? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább