Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

ProEdge termékek

A ProEdge cég kések, pengék és szerszámok széles választékát gyártja, amelyek minősége meghaladja a legigényesebb vásárló elvárásait. A Proedge-nél elkötelezték magukat olyan termékek gyártása és forgalmazása mellett, amelyek elvégzik a feladatot, és pontosságukkal örvendeztetik meg a felhasználót. Mint minden modellező tudja, a megfelelő szerszám megléte elengedhetetlen a minőségi kivitelezéshez.

Tovább

Milyen ProEdge makettépítési kiegészítők érhetők el itt az oldalon?

Modell és makettépítéshez használható speciális, precíziós fém szikék. A legjobb fogást biztosító borítással rendelkező nyéllel. Egy jó szike nem hiányozhat egyetlen makettépítő műhelyből sem.

 

Itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető szerszám? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább