Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Universal Hobbies termékek

Az UNIVERSAL HOBBIES az egyik vezető márka a mezőgazdasági és építőipari gyűjthető modellek világában.

Több mint 20 éve törekszünk modelljeink minőségi szintjének javítására, miközben széles választékot kínálunk a különböző méretekben.

Modelljeinket présöntéssel, műanyag és gumi alkatrészek fröccsöntésével kombinálva állítjuk elő. A legfinomabb részletek biztosítása érdekében előnyben részesítjük a tamponyomtatást a matricarészletekkel szemben. Ezáltal termékünk tartós nyomatokat kap, amelyek nem fakulnak vagy kopnak le. A tamponyomtatási folyamat akár 400 nyomást is igénybe vehet egyetlen modell elkészítéséhez!
Végül, de nem utolsósorban, minden modell speciális csomagolásban érkezik, amelyet az eredeti gyártóval együttműködésben terveztek. Hiszünk abban, hogy ezek az apró részletek kiemelik termékeinket versenytársaink közül.
Fröccsöntött modelljeink 14 éves kortól alkalmasak.


Használja a "Szűrés" gombot, a keresési találatok szűkítésére.

Tovább

Milyen Universal Hobbies modellek érhetők el itt az oldalon?

Számos élethű traktormodell, mezőgazdaságban használatos jármű, európa vezető mezőgazdasági járműgyártóitól. 

Mire érdemes figyelni a termékek kiválasztásakor?

Értelemszerűen úgyis a szíve viszi előre az embert akkor, amikor végül dűlőre jut a szóba jöhető vasútmodellek között. De azért pár fontos tényezőt vegye figyelembe:

- Milyen méretarányú az otthoni rendszere, gyűjteménye
- Milyen célra lesz használva a modell (ajándék, prezentáció, átépítés stb)
Nálunk a traktormodellekhez szükséges tartozékok valamint a modell pormentes bemutatásához és tárolásához szükséges összes kiegészítő elérhető.

Egy-egy közúti járműmodell a végletekig tökéletesíthető akár a legkülönbözőbb kiegészítők, rendszámok, feliratok, járművilágítások vagy vezető figura beépítésével. Mindenképp jó hír, hogy itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető modell? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább