Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36 1 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36 1 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

1 Gőzmozdonyok (1:32)

A kategóriában Spur 1 méretarányú gőzmozdony vasútmodellek közül válogathat. Tekintse meg széles modellvasút kínálatunkat.

Használja a "Szűrés" gombot, a keresési találatok szűkítésére.

Tovább

Milyen Spur 1 gőzmozdony modellek érhetők el itt az oldalon?

Egészen sokrétű maga a kínálat, számos gyártó élethű mozdonymodellje közül választhat.
Különösen a régi idők már-már legendásnak tekinthető darabjaiért vasútrajongók lelhetik örömüket a keresés közben. Túlzás nélkül, öröm rácsodálkozni ezeknek a klasszikus vasúti járművek a megszólalásig hasonlító, működő modelljeire.

Hogy ne forduljon elő a bőség zavara keresés közben, adunk néhány praktikus támpontot a választáshoz.

Mi mindenre érdemes figyelni a termékek kiválasztásakor?

Értelemszerűen úgyis a szíve viszi előre az embert akkor, amikor végül dűlőre jut a szóba jöhető vasútmodellek között. De azért pár fontos tényezőt vegyen figyelembe:

- Analóg vagy digitális üzemben fogja használni a választott vasútmodellt
- A legkisebb bejárható ívsugár sem elhanyagolható, ezt is vegye figyelembe a modell kiválasztásakor.
Nálunk a gőzmozdonyok működtetéséhez szükséges kiegészítők is elérhetők.

Egy-egy modellmozdony a végletekig tökéletesíthető akár mozdonydekóder, hangdekóder, füstölő vagy vezető figura beépítésével. Mindenképp jó hír, hogy itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

Ráadásul az is előny, hogy a Spur 1 gőzmozdony modellekkel együtt minden eszköz beszerzését megoldhatja egy körben, rengeteg értékes időt megspórolva így saját magának.

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető modell? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

 

Tovább