Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Újdonságok

A kategóriában az egy adott tárgyévben megjelenő vasútmodellek, autómodellek és más modellezéssel kapcsolatos termékek közül válogathat. Tekintse meg széles modellvasút kínálatunkat.

Tovább
0 vasútmodell
1 vasútmodell
G vasútmodell (kerti vasút)
H0 vasútmodell
N vasútmodell
TT vasútmodell
Z vasútmodell
Szűrés törlése

Milyen Újdonságok érhetők el itt az oldalon?

Minden évben számos újdonságot jelentetnek meg a modellgyártók. Mind a vasútmodelleket, autómodelleket, repülőgépmodelleket, de akár a maketteket gyűjtők is izgatottan várják, hogy milyen új termékek fognak megjelenni.

Fontos megjegyeznünk viszont: Érdemes már az adott modell megjelenésekor előrendelést leadni rá, mivel a gyártók a befutott rendelések darabszámától teszik függővé egy modell legyártását. Ha kicsi az érdeklődés egy beharangozott modell iránt, a gyártó törölheti azt a gyártási programjából!! Valamint a jelenlegi piaci helyzetben előfordulhatnak jelentős csúszások is a termék megjelenési időpontjában.

Hogy ne forduljon elő a bőség zavara keresés közben, adunk néhány praktikus támpontot a választáshoz.

Mi mindenre érdemes figyelni a termékek kiválasztásakor?

Értelemszerűen úgyis a szíve viszi előre az embert akkor, amikor végül dűlőre jut a szóba jöhető vasútmodellek között. De azért pár fontos tényezőt vegyen figyelembe:

- Milyen méretarányú modellt szeretne
- Kétsínes, egyenáramú vagy háromsínes, váltakozó áramú az otthoni rendszere
- Analóg vagy digitális üzemben fogja használni a választott vasútmodellt
- A legkisebb bejárható ívsugár sem elhanyagolható, ezt is vegye figyelembe a modell kiválasztásakor.
Nálunk a modellek működtetéséhez szükséges kiegészítők is elérhetők.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

Ráadásul az is előny, hogy a H0e és H0m szerelvénykészletekkel együtt minden eszköz beszerzését megoldhatja egy körben, rengeteg értékes időt megspórolva így saját magának.

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető modell? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

 

 

Tovább