Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Albion Alloys termékek

A kézműves, hobbi és ipari precíziós termékek otthona vagyunk, Albion Alloys, Flex-I-File, Mr Hobby, Maquett, Model Scene és még sok más termékválasztékkal.

Termékeinket világszerte precíziós mérnökök, repülőgép- és járműgyártók, modellezők, áramellátó vállalatok és prototípus-tervezők használják. Különböző modell és makettépítéshez, átépítéshez, feljavításhoz szükséges idomok, profilok, egymásba illeszkedő elemek széles választékával. Alumínium, sárgaréz, vörösréz, bronz alapanyagok felhasználásával készült precíziós kiegészítők makettépítéshez.

Használja a "Szűrés" gombot, a keresési találatok szűkítésére.

Tovább

Milyen Albion Alloys termékek érhetők el itt az oldalon?

Precíziós modell és makettépítéshez szükséges szerszámok és kiegészítők valamint fém idomok, profilok, lemezek. Minden makettépítési kiegészítő egy helyen.

Mindenképp jó hír, hogy itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető termék? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább