Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

AmazingArt termékek

Az AmazingArt egy márka, amely történetében ötvözi az alapítók szenvedélyét és a minőséget, amely modellek és makettek létrehozására törekedett. Köszönhetően a tulajdonosok és alkalmazottak elkötelezettségének, a cég olyan termékeket állít elő, amelyek használata egyaránt szükséges a profi modellezők, rajongók és amatőrök minőségi munkájához.

Használja a "Szűrés" gombot, a keresési találatok szűkítésére

Tovább

Milyen AmazingArt makettépítési kiegészítők érhetők el itt az oldalon?

Modell és makettépítéshez használható speciális, precíziós fém csipeszek. A legjobb fogást biztosító borítással rendelkező nyéllel. Egy jó csipesz nem hiányozhat egyetlen makettépítő műhelyből sem.

 

Itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető szerszám? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább