Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Chromax (Fengda) termékek

Makettezők körében igen népszerű, professzionális Airbrush termékek (festékszóró pisztolyok, retuspisztolyok, kompresszorok és kiegészítőik) gyártója.

Tovább

Milyen Chromax termékek érhetők el itt az oldalon?

Különböző típusú festékszóró pisztolyok, hozzájuk tartozó kiegészítők, mint légvezetékek, csatlakozó adapterek, retuspisztoly alkatrészek.

 

Mire érdemes figyelni a termékek kiválasztásakor?

Értelemszerűen úgyis a szíve viszi előre az embert akkor, amikor végül dűlőre jut a szóba jöhető makettépítési kiegészítők között. De azért pár fontos tényezőt vegye figyelembe:

- Milyen az otthoni rendszere
- Milyen célra lesz használva a termék (ajándék, prezentáció, átépítés stb.)
Nálunk a makettépítéshez szükséges tartozékok valamint a makettek pormentes bemutatásához és tárolásához szükséges összes kiegészítő elérhető.

Egy-egy gyári dobozos makett a végletekig tökéletesíthető akár a legkülönbözőbb kiegészítők, , feliratok (matricák), belső berendezések beépítésével. Mindenképp jó hír, hogy itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető modell? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább