Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Littfinski DatenTechnik (LDT) termékek

Digitális alkatrészek Märklin motorola és DCC rendszerekhez ... Mágneses cikk dekóderek - Kapcsoló dekóderek - Fényjelző dekóderek - Vonatvezérlő modulok - Visszajelzés az s88 / RS / Roco visszacsatoló buszhoz - Digitális booster - High sebesség interfész - Vonatszám azonosítás - Hurok modul és fényvezérlés

 

Használja a "Szűrés" gombot a keresési találatok szűkítéséhez.

Tovább

Milyen Littfinski DatenTechnik (LDT) termékek érhetők el itt az oldalon?

Analóg vagy elsősorban digitális vezérlés során használható vezérlődekóderek, eszközdekóderek, szervómotor vezérlők, hurokvezérlő, vágányfoglaltság jelentők és digitális központok illetve ezen alkatrészek működéséhez szükséges elektromos vezetékek, adatkábelek, csatlakozók találhatók a kínálatukban.

 

Mire érdemes figyelni a termékek kiválasztásakor?

Értelemszerűen úgyis a szíve viszi előre az embert akkor, amikor végül dűlőre jut a szóba jöhető vasútmodellek között. De azért pár fontos tényezőt vegye figyelembe:

- Analóg vagy digitális üzemben fogja használni a választott terméket

Nálunk a vasútmodellek működtetéséhez szükséges szinte összes kiegészítő elérhető.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető modell? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább