Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Cím: 1113 Budapest, Nagyszőlős u. 9. | Nyitva: H-P: 9:00-18:00-ig; Szo: 9:00-14:00-ig | Tel: +36(1) 797 6075 | e-mail: info@vasutmodell-centrum.hu

Piko termékek

A PIKO klasszikus terméke, amely világszerte híressé tette a PIKO-t, a vasútmodell.

A H0 (1:87 méretarány) és G (1:25 méretarány) modellvasúti méretekben a PIKO a vasúti modellek teljes választékát kínálja. A mozdonyok, a személy- és teherkocsik, valamint az épületmodellek sokfélesége mellett a PIKO A-Gleis és a PIKO G-Gleis sínrendszerekben mindent megtalál, amire egy vasútrajongónak szüksége lehet a hobbijához.

A vonzó és olcsó PIKO vasúti kezdőkészletek mind a H0, mind a G méretekben ideális lehetőséget kínálnak a vasútmodellezés elkezdéséhez.


De rendkívül részletes kidolgozású és vonzó árú vasútmodelleket kap TT nyomtávhoz (1:120 méretarány) és az N nyomtávhoz (1:160 méretarány) is egyaránt.

Használja a "Szűrés" gombot, a keresési találatok szűkítésére.

 

Tekintse meg a letölthető katalógusokat, méretarány szerint bontva:

Piko 2021 katalógus H0 pdf

Piko 2021 katalógus TT pdf

Piko 2021 katalógus N pdf

Piko 2021 katalógus G pdf

Tovább

Milyen Piko modellek érhetők el itt az oldalon?

Számos élethű mozdonymodell, motorvonatok, személykocsi és teherkocsi modellek európa szinte összes vasúttársaságától. Korabeli vasúti járművektől egészen a legmodernebbekig - széles a Piko termékpalettája. A magyar vonatkozású modelljei kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a magyar modellezők körében. Ezen felül épületek és más terepasztal kiegészítőket kínál G, H0, TT és N modellvasúti méretarányhoz.

 

Mire érdemes figyelni a termékek kiválasztásakor?

Értelemszerűen úgyis a szíve viszi előre az embert akkor, amikor végül dűlőre jut a szóba jöhető vasútmodellek között. De azért pár fontos tényezőt vegye figyelembe:

- Kétsínes, egyenáramú vagy háromsínes, váltakozó áramú az otthoni rendszere
- Analóg vagy digitális üzemben fogja használni a választott vasútmodellt
- A legkisebb bejárható ívsugár sem elhanyagolható, ezt is vegye figyelembe a modell kiválasztásakor.
Nálunk a vasútmodellek működtetéséhez szükséges szinte összes kiegészítő elérhető.

Egy-egy modellmozdony a végletekig tökéletesíthető akár mozdonydekóder, hangdekóder, füstölő vagy vezető figura beépítésével. Mindenképp jó hír, hogy itt az oldalon ezeket könnyedén beszerezheti.

Nem kell hozzá mást tennie, mint a lap tetején található menüsorból annak a termékkategóriának a nevét választania, amelyiknek a keresése éppenséggel aktuális.

 

Hogyha sikerült választani, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Megvan a leginkább szóba jöhető modell? Netán több terméket is be szeretne gyűjteni? Első körben akkor adja a termékeket a kosárhoz. Amikor ezzel készen van, jobb felül válassza ki a kosár ikont.

A szokásos megrendelői oldalon töltse ki figyelmesen az űrlapot, illetve válasszon Önnek megfelelő fizetési és átvételi módot. Amikor mindennel sikeresen megvan csak erősítse meg a rendelését. A továbbiakban várja meg visszaigazolásunkat a rendelésével kapcsolatban. Továbbiakban ezekben a visszaigazoló emailekben láthatja rendelése alakulását. Kérheti a már készleten lévő termékek azonnali kiszállítását is!

Tovább